Odvolání

04.12.2020 14:58

Vážení spoluobčané,

všichni prožíváme velice nepříjemné období spojené s pandemií, ale snad bude už konečně líp. Kolem stavby Výhledy Luka se téměř celý rok se  zdánlivě nic nedělo, a ani investor nezorganizoval žádnou veřejnou prezentaci, což nám při osobním jednání slíbil. A radnice MČ Prahy 13 rovněž mlčela, pokud jste si všimli, v časopise STOP nebyla o této investici žádná zmínka. Asi je to zanedbatelná stavba. Z pohledu radnice.
A protože čert nikdy nespí, a to ani v této době, objevilo se na  úřední desce MČ P13  počátkem měsíce listopadu  sdělení o doplnění podkladů k projektu Výhledy Luka. Naštěstí tým pana senátora Lásky je ve střehu a podařilo se všechno včas zachytit. K nahlédnutí byla závazná stanoviska a sdělení odvolacích orgánů státní správy Ministerstva pro místní rozvoj, Ministerstva vnitra, Odboru pozemních komunikací a drah MHMP, Ministerstva zdravotnictví, Odboru ochrany prostředí MHMP, Policie České republiky. Tyto dokumenty jsme získali a pracovní tým pana senátora připravil kvalifikované vyjádření, které bylo některými z nás v dostatečném počtu předáno v řádném termínu na MHMP.
Text vyjádření zveřejníme z pochopitelných důvodů až později
Nyní musíme počkat, jak dále bude odvolací orgán postupovat. A protože známe nestandardní způsoby investora a některých úředníků, musíme velice bedlivě sledovat úřední desku Magistrátu i MČ Praha 13.  Dovoluji si vás požádat, abyste nám pomohli sledovat dění na úřadech a pokud byste zjistili, že se objevil někde na úřední desce jakýkoliv dokument, týkající se stavby Výhledy Luka, dejte nám prosím vědět. Bojujeme dál!!!! A buďte připraveni, určitě vás budeme brzy potřebovat.
Dovolujeme si vám popřát klidný předvánoční čas a naději, že slovo pozitivní se stane opět synonymem pro optimismus a naději pro lepší budoucnost.
OS Zelené Lužiny
Zpět